Voor vernieuwing/verandering in uw woning, werken wij volgens het principe van ‘Vraaggestuurd onderhoud’. Dit wil zeg­gen dat u, on­der be­paal­de voor­waar­den,
zelf kunt be­pa­len of u de keu­ken, bad­ka­mer, toi­let of binnendeuren wilt la­ten ver­nieu­wen.

Wij zullen u in principe niet benaderen voor vernieuwing van keuken, badkamer, toilet of binnendeuren. Het initiatief ligt hiervoor bij u. Het grote voordeel is, dat u op deze manier zelf invloed heeft op de periode waarin de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Aanvragen voor verandering worden altijd eerst door ons beoordeeld. Het is niet de bedoeling dat er vernieuwingen uitgevoerd worden zonder technische motivatie (denk o.a. aan de normale technische levensduur van b.v. een keuken).

Jaarlijks stellen wij een budget vast voor het totaal aantal aanvragen binnen deze vorm van onderhoud. Wanneer het budget op is, wordt de behandeling van de aanvragen die daarna nog binnenkomen, doorgeschoven naar een ander jaar.

Denkt u in aanmerking te komen voor vervanging van keu­ken, bad­ka­mer, toi­let of binnendeuren, vul dan onderstaand aanvraagformulier in.
Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag binnen enkele werkdagen contact met u op.

Aanvraagformulier

Ik denk in aanmerking te komen voor onderstaande renovaties. Kruis a.u.b. de betreffende ruimtes aan en beantwoord de andere vragen:
Maak een keuze
Maak een keuze
* woonstichting heeft de aanpassing van de vorige huurder geaccepteerd / overgenomen van vorige huurder
Invalid Input
Maak een keuze
Invalid Input
Maak een keuze
Invalid Input
Maak een keuze
Invalid Input
Voorwaarde bij keuken: op dit moment kan een keuken (tegelwerk) alleen worden vervangen in combinatie met gratis zonnepanelen van Wocozon. Wij zorgen voor een aansluitpunt voor een elektrische kookplaat. De gaskraan in de keuken vervalt. Op deze manier bereiden we ons voor op een toekomst zonder gas in de woning.
Maak een keuze
Invalid Input
Voorwaarde bij binnendeuren is dat alle deuren vervangen moeten worden. Er is dus geen mogelijkheid om bepaalde deuren over te slaan. Reden hiervoor is dat we eenduidigheid willen en geen oude en nieuwe deuren door elkaar heen.
Vul een naam in
Invalid Input
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul een geldige straatnaam en huisnummer in
Vul een geldige plaatsnaam in
U dient akkoord te gaan met de voorwaarden

Deze website is beveligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Woonstichting

Land van Altena