Terug naar overzicht

Vanaf 1 januari 2021 halen de verenigingen oud papier alleen nog op in containers. Heeft u nog geen papiercontainer? U heeft eind juni/begin juli een brief ontvangen. In de brief leest u wanneer u de papiercontainer krijgt. En wat u kunt doen als u een andere maat wilt als u al een container heeft. U hoeft niet te betalen voor de papiercontainer, ook de lediging is gratis, de organisaties die het oud papier ophalen ontvangen een hiervoor een vergoeding. Huurders die in een appartement wonen hebben nog geen brief gehad. De gemeente is nog met ons in overleg welke mogelijkheden er zijn binnen uw complex en u ontvangt later in het jaar bericht hierover. 

Tot eind dit jaar kunt u uw oud papier nog aanbieden op de manier zoals u dat gewend bent. Vanaf 1 januari 2021 wordt papier dat niet in een papiercontainer wordt aangeboden, niet meegenomen. 

Als u nog vragen heeft kunt u een mail sturen naar afval@gemeentealtena.nl of de website van de gemeente raadplegen www.gemeentealtena.nl/afval/oud-papier-container 

 

Woonstichting

Land van Altena