Terug naar overzicht

Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds de grote vrijwilligersactie NLdoet. NLdoet zet vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert zoveel mogelijk Nederlanders om een dag vrijwilligerswerk te doen en zo het verschil te maken. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Bent u  nog geen vrijwilliger? Dan kunt u tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Vier medewerkers van Woonstichting Land van Altena zetten zich in voor een project in complex De Nieuwenaar in Almkerk. Op vrijdag 10 maart in de ochtend gaan we samen met bewoners gaan we aan de slag in het atrium. We plaatsen plantenbakken die we gaan vullen met groen. Daarnaast knappen we de houten tuinset op, zodat deze er weer netjes uit ziet.

NLdoet is een mooie manier om nieuwe enthousiaste vrijwilligers te vinden, en om met elkaar iets moois te bereiken. Wij bedanken Tuincentrum Kolbach en Schildersbedrijf Verhoeven Giessen B.V., die ons hebben geadviseerd en de spullen en materialen leveren.

logo kolbach2 copy copy             logo verhoeven

Meer informatie over NLDoet kunt u vinden op de website www.nldoet.nl.

Woonstichting

Land van Altena