Terug naar overzicht

Er zijn tegenwoordig steeds meer dingen van de overheid die u zelf online moet regelen. Zo ook de huurtoeslag. Het is fijn als iemand u hiermee op weg helpt.

Het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek staat voor u klaar bij vragen over de digitale overheid. Bijvoorbeeld voor het aanvragen van een AOW-uitkering, belastingaangifte, verlengen van een rijbewijs of aanvragen van zorgtoeslag.

De medewerkers van de Bibliotheek helpen u op weg of wijzen u, als dat nodig is, de weg naar een organisatie die u verder kan helpen. De hulp die u van de Bibliotheek krijgt is gratis. Ook als u geen lid bent.

In de Bibliotheek kunt u ook zelf leren (beter) om te gaan met de computer. Bijvoorbeeld door het volgen van een computercursus. Of heeft u moeite met lezen en schrijven? Dan kunt u ook bij de Bibliotheek terecht. Hiervoor hoeft u geen lid te zijn. Deze cursussen bij de Bibliotheek zijn gratis.

Bel (085) 040 11 63 voor meer informatie over de tijden en de plaatsen van de spreekuren of kijk op de website van de Bibliotheek.

Woonstichting

Land van Altena