Terug naar overzicht

Wat eruitziet als een onbeduidend blok beton, is de bovenkant van de eerste paal die vandaag geslagen is en daarmee bijna letterlijk de start van de bouw, van ons appartementencomplex ‘De Linde’ ingeluid heeft. De verwachting is, dat de werkzaamheden voor de bouwvak (zomer) 2022 afgerond zijn.

Al enige tijd zijn de voorbereidende werkzaamheden aan de gang, maar het heien van de eerste paal is een bijzonder moment, vandaar toch even aandacht daarvoor.

Voor meer informatie over De Linde (voortgang bouw, filmpje en bouwtekeningen), verwijzen wij u graag naar onze projecten elders op deze website, of klik op Project De Linde 

Voor de bewoners van De Nieuwenaar en de omliggende straten van de bouwplaats van De Linde, breekt een tijd aan waarin zij met enige regelmaat overlast zullen ondervinden van de bouw. Wij bieden daarvoor bij voorbaat onze excuses aan. Uiteraard wordt er alles aan gedaan om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Heeft u vragen over de werkzaamheden, of wilt u om een andere reden contact over de bouw? Dan kunt u elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur contact opnemen met Bernarda, bereikbaar via telefoonnummer 0183-408788.

Is het al mogelijk om een appartement te reserveren?

We krijgen van veel mensen de vraag, of er al een appartement gereserveerd kan worden. Het antwoord daarop is: Nee, u kunt geen appartement reserveren. Wilt u in aanmerking komen om een (andere) woning of (in dit geval) een appartement bij ons te huren, dan dient u als woningzoekende ingeschreven te staan bij Woongaard. Al onze woningen en appartementen worden via Woongaard aangeboden en datzelfde geldt t.z.t. ook voor de appartementen van De Linde.

Ons actuele woningaanbod vindt u op Woongaard woningaanbod

Wilt u zich inschrijven als woningzoekende? Klik dan op Inschrijven bij Woongaard
Heeft u (nu, of in de toekomst) interesse in het huren van een van onze woningen of appartementen en heeft u vragen over de inschrijving bij Woongaard? Stuur dan uw vraag per mail naar verhuur@landvanaltena.nl 

Woonstichting

Land van Altena