Vergroot/verklein:

Over ons

Woonstichting Land van Altena is een actieve woningcorporatie met huurwoningen in Almkerk, Nieuwendijk, Uitwijk en Waardhuizen. Grote betrokkenheid bij de dorpen waarin wij werkzaam zijn en bij de mensen die in die dorpen wonen vinden wij erg belangrijk. In het bijzonder richten wij onze aandacht op mensen die zelf geen woning kunnen kopen en op ouderen. Daarnaast leveren wij een bijdrage aan de leefbaarheid van Almkerk, Nieuwendijk, Uitwijk en Waardhuizen.

 

Organisatie

Woonstichting Land van Altena behoort met een woningbezit van 945 woningen tot de kleinere corporaties in Nederland. Hoewel het een tijdje mode is geweest om door middel van fusie tot grotere corporaties te komen, hebben wij er, na o.a. onderzoek van de Tilburgse Universiteit, voor gekozen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. Door klein te blijven, staan we dicht bij de klant en dicht bij de dorpen en buurten waarin wij werken.

 

De klant centraal

Als huurder van onze woonstichting kunt u rekenen op een goed onderhouden woning. Doordat wij een eigen technische dienst hebben, kunnen we snel reageren op uw reparatieverzoek.

 

Bestuurlijke organisatie

Onze corporatie beschikt over een zogenaamde tweelagenstructuur. De organisatie wordt geleid door de directeur/bestuurder. De Raad van Commissarissen ziet toe op het werk van de directeur/bestuurder en de werkorganisatie.

 

Integriteitscode

Onze corporatie streeft er naar om zo integer mogelijk om te gaan met huurders, woningzoekenden, leveranciers, relaties en elkaar. Daarvoor hebben wij een integriteitscode opgesteld, die elke werknemer, directie en leden van RVC hebben ondertekend. 
Wij stellen het op prijs dat we er op zullen worden aangesproken, als u meent dat iemand van onze corporatie handelt in strijd met
onze Integriteitscode.

Privacy

Onze woonstichting verwerkt uw gegevens veilig en doet er alles aan om uw privacy te beschermen.
We houden ons aan de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
In onze Privacyverklaring leest u hier alles over. We leggen hierin uit welke persoonsgegevens we verzamelen, gebruiken en met welk doel.

Woonstichting Land van Altena | Prinses Beatrixlaan 2 | 4255 VB Nieuwendijk | 0183 - 40 87 88 | info@landvanaltena.nl