Gratis budgetcursus

 

Gratis budgetcursus ‘Rondkomen met Inkomen’

 

Trema Welzijn organiseert in samenwerking met Loket Altena en de Kredietbank West-Brabant opnieuw de budgetcursus ‘Rondkomen met Inkomen’.
Deze cursus start op dinsdagavond 11 april 2017.
Deelnemers kunnen zich aanmelden tot 3 april a.s.

 

Informatie

De cursus vindt wekelijks plaats bij Trema Welzijn in Nieuwendijk (Singel 16d) en bestaat uit zes bijeenkomsten. De cursus is gratis, evenals het cursusmateriaal dat wordt uitgereikt. Deze cursus is toegankelijk voor alle inwoners van de gemeenten Werkendam en Woudrichem. Het is wel belangrijk dat deelnemers mee willen doen in groepsverband en dat men de Nederlandse taal voldoende beheerst. Met de deelnemers zal begin april contact worden opgenomen om de aanmelding definitief te maken.  

Indien de komende cursusdata niet uitkomen, dan kan de cursist zich alsnog aanmelden voor één van de cursussen die op een later moment worden aangeboden.

 

Meer weten of aanmelden?

Neem dan contact op met Marjolein Godefroy, maatschappelijk werker bij Trema Welzijn, 0183-408444 of via Michiel Reijntjes, preventiemedewerker schuldhulpverlening van de Kredietbank West-Brabant, bereikbaar via telefoonnummer 076-5293990. Mailen mag ook: marjolein.godefroy@trema.org of preventiekredietbank@breda.nl

 

                                                            

 

 

Woonstichting Land van Altena | Prinses Beatrixlaan 2 | 4255 VB Nieuwendijk | 0183 - 40 87 88 | info@landvanaltena.nl