Reparatieverzoek

Wanneer er iets aan of in uw woning gerepareerd moet worden, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail op info@landvanaltena.nl, maar als u het telefonisch doet, kunnen we meteen een afspraak met u inplannen.
Op maandag t/m donderdag kunt u ons bereiken van 8.30 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 16 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 12 uur op ons telefoonnummer 0183 408788.
Als u ons buiten deze tijden belt, krijgt u onze meldkamer aan de lijn. Zij zullen de urgentie van uw melding bepalen en zonodig u doorverwijzen naar de juiste aannemer.
Bij niet dringende zaken zullen zij u vragen op een ander tijdstip terug te bellen.

Bij de volgende reparaties zult u zelf contact moeten opnemen met het reparatiebedrijf:

Centrale Verwarming 0183 408666
Met Installatiebedrijf Den Doorn uit Nieuwendijk hebben wij een contract afgesloten voor het onderhoud van de Centrale Verwarming. Op bovenstaand nummer kunt u 24 uur per dag terecht.

Enkel de bewoners van De Nieuwenaar (met uitzondering van huisnummers 28A, 64A, 64B, 100A, 100B) melden een storing aan de verwarming bij Van Delft, telefoon 073 5186600.

Glasschade
Als u geen glasverzekering via ons heeft afgesloten, dient u gebroken of beschadigde ruiten zelf te (laten) repareren.

U kunt natuurlijk ook deelnemen aan de collectieve glasverzekering. De kosten daarvoor bedragen 1,00 euro per maand (prijspeil 1-1-2014).

Als u nog geen glasverzekering heeft, kunt u zich alsnog opgeven. Een telefoontje of een e-mail is voldoende om een deelnameformulier toegezonden te krijgen. Zodra dit formulier ondertekend bij ons binnen is, bent u deelnemer. Opgave voor het glasfonds kan bij de afdeling onderhoud.

Deelnemers aan de glasverzekering kunnen glasschades 24 uur per dag melden op een landelijk en gratis telefoonnummer 0800 0226100.

Glasschade melden via e-mail kan ook: info@serviceglasherstel.nl

Verstopte riolering
Een oplossing voor een verstopt riool moet u zelf in gang zetten. De kosten zijn voor u, behalve als blijkt dat de verstopping wordt veroorzaakt door een mankement aan het riool. In dat geval neemt de Woonstichting de kosten voor haar rekening.

Voor 1,00 euro per maand (prijspeil 1-7-2007) kunt u echter ook deelnemer worden van het ontstoppingsfonds.

Eén telefoontje naar het ontstoppingsbedrijf is, als u deelnemer bent, voldoende om het euvel zonder extra kosten te laten verhelpen. Let wel, is de verstopping het gevolg van u eigen toedoen, dan krijgt u zelf de rekening van het ontstoppingsbedrijf. Als u nog geen deelnemer bent van het ontstoppingsfonds, dan kunt u zich alsnog opgeven. Een telefoontje naar onze afdeling onderhoud is voldoende om het deelnameformulier toegezonden te krijgen. Zodra dit formulier ondertekend bij ons binnen is, bent u deelnemer.

Als u zich pas opgeeft terwijl u een verstopping heeft, zijn de kosten van de eerste ontstopping voor uw rekening. Een verstopping melden kan bij ontstoppingsbedrijf Van der Velden, tel: 073 6220400

 


 

Woonstichting Land van Altena | Prinses Beatrixlaan 2 | 4255 VB Nieuwendijk | 0183 - 40 87 88 | info@landvanaltena.nl